Personligt

Lite nattabullar med mjölk… :-)

nattbulle1

 

Hej på er där ute i natten, ni som är vakna.

 

Det blev inget sova för mig i natt. Inte än i allafall, och nu är klockan 02.47. Jag har ju fått migrän och då blir det ju så här, så jag vet ju vad det beror på, men det är ändå så himla retligt och frustrerande! Jag behöver sova, kanske speciellt nu – efter nästan två dygn med Loxy sjuk och ständig passning och skötsel av honom, men framför allt – oro! Jag borde vara helt slut!

 

Loxy själv har varit lugn hittills i natt. Han har legat under mitt täcke ända sedan vi gick och lade oss, sovit som en stock och inte rört sig ur fläcken. 🙂 Men han är ju förstås toktrött stackarn, så jag hoppas han får sova hela natten och inte vaknar och behöver gå ut. Men som sagt, än så länge har han inte visat några tecken på att röra på sig över huvudtaget. =))

 

Själv blev jag helt plötligt tokhungrig efter att ha legat vaken i flera timmar, så jag gick upp och hällde upp ett glas mjölk och värmde några kanelbullar. 😀 Mysig nattamat! =))

Men trots att jag inte får sova, så är jag ändå trött och behöver min vila, så nu ska jag gå och krypa ner hos min vovve och sambo igen och se om jag kan få några timmars mer avkoppling – kanske till och med lite sömn – innan det är dags att kliva upp till morgonen.

 

Hoppas ni sover gott alla därute och ni som inte gör det – lägg er i allafall. Både kroppen och hjärnan behöver vilan även om ni inte somnar.

Vi ses i morgon bitti! Må så gott alla!

 

flicka1

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...