Allmänt Djur

Alla dessa vackra hästar!

legolas21

 

God kväll på er därute!

 

Jag sitter fortarande i telefon – tro det eller ej. *skratt* Efter allehanda samtal från min kära mor som håller på att installera lite olika saker i sin dator och behöver support då och då, har jag fastnat i telefon med min lillasyster Tess i ett par timmar. 😛 Efter varje gång vi har pratat i telefon, hon och jag, så är jag exepert på ponny- och hästavel. *s* Jo, men det är sant. Hon är så duktig, och har så mycket kunskap om det där och så diskuterar hon med mig, förklarar alla kombinationer av hingst- och stonlinjer i detalj, utställningsmeriter osv. och vad eventuella kombinationer skulle kunna leda till och vad det skulle kunna bli för avkomma. Och så sen vill fröken ha min åsikt i det hela. Jisses! Hon har 22 hästar! *skratt* Försök bara att lära er allt om 22 hästar och deras linjer på typ 2 timmars samtal. Men..jag gör förstås allt för mina älskade syskon och kämpar på.. *ler*
Fast i ärlighetens namn tycker jag faktiskt det är riktigt roligt! Jag har ju själv ridit i så många år. Min systers gård och uppfödning är min fot kvar i hästlivet. 😀

 

tesshorses1

Men nu längtar jag ihjäl mig efter henne! Det var alldeles på tok för längesen vi sågs nu, och jag vill sitta på deras balkong och grilla på kvällen och småprata om ditt och datt, skoja med min svåger när han agerar grillmästare, småretas med grabbarna och ha systerprat med Tess. Nu vill vi ha hit våren så det blir lite varvare och man kan vara ute i stall och paddock.

 

Men nu ska jag lägga mig och försöka sova en stund tänkte jag. Jag har inte kunnat vila idag men jag hoppas att det bara beror på att jag är lite orolig i kroppen idag och inget annat. Förhoppningsvis sover jag i natt i stället.

 

Så nu önskar jag er alla en fortsatt mysig lördagskväll och en god natt när det blir dags.

Natti natti säger jag och sötaste Sheriam, en av min systers och svågers uppfödningar. Lite äldre än så här idag…  😛

 

sheriam11

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...