Personligt

Vila i frid kära vän…

minne-gun

***

Jag fick ett absolut chockerande besked ikväll.

En man ringde upp mig och talade om att min närmaste och äldsta vän avled i lördags. Jag har försökt ringa hem till henne men inte fått svar, och hennes mobil har varit avstängd. Jag började bli orolig att något hänt men aldrig – aldrig nånsin – att jag anade, eller på minsta sätt misstänkte hur mycket som hade hänt.

Jag kan inte med ord beskriva hur ont det gör, eller hur tomheten känns. Just nu är chocken fortfarande för svår för att man ska kunna begripa eller sätta ord på hur man känner.

Är bloggen tyst ett litet tag så vet ni varför.

Må så gott alla!

ros4

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. säger:

  Åh,vad jobbigt!!
  Massor av kramar till dig <3

 2. Lilly säger:

  åh så sorgligt… kram på dig!

 3. Cherlindrea säger:

  Tack så mycket, Lilly och Helén. <3

Kommentarer är stängda.