Djur

Vovvarna i vårträdgården! :-)

springday00

***

God kväll på er alla!

Tänk att numera verkar ingen dag bli riktigt som jag har tänkt mig. Jag fick sova lite bättre i natt så jag trodde förstås att jag skulle må bättre och vara lite piggare idag. Men redan tidigt på morgonen slog migränen till, så det blev ingen hårklippning idag heller. Inte så mycket annat heller för den delen, förutom att ligga i soffan och försöka bli bättre. Och nu ikväll mår jag faktiskt lite bättre också, så jag satte mig och ladde över lite foton från kameran till datorn som jag tog hemma hos mamsen igår när vi var där. Mest på vovvarna faktiskt, det var ett bra tag sedan som jag fotade Loxy så där lite mer medvetet, eller vad man nu ska kalla det. Inte bara enstaka spontanbilder med iphonen typ. 😉 Det blev några riktigt mysiga vårbilder på grabbarna i mammas trädgårdstäppa och dom kommer här. Även om jag längtar ihjäl mig efter gröna träd och blommor, så är det något speciellt med den där första, lite kala och vissna vårmiljön, innan allt slår ut och blir lummigt grönt. Det andas nytt, yrvaket uppvaknande, nytt efter vintern, vårstädning och upprensning. ”Det som göms i snö kommer fram i tö” och så vidare. 😀

***

springday12

***

springday22

***

springday31

***

springday41

***

Grabbarna grus springer och leker i trädgården. 🙂 Jag vet inte riktigt vad det är för idéer Loxy har fått under vinter dock. Han har ju alltid varit skällig, så andra kanske inte lägger märke till någon skillnad. Men jag märker att han har blivit extremt skällig de senaste månaderna. Han skäller på precis allt! Litegrann som spökåldersbetéende, men åtskilliga år för sent. Släpper jag ut honom i trädgården så har han alltid skällt på grannar som går förbi, katter som sitter och glor en bit bort eller nån hund som anas på långt avstånd. Men numera skäller han på folk som råkar synas genom fönstret i sin egen lägenhet, en papperslapp som fladdrar till, en gren som ser otroligt läskig ut. Allt verkar vara en ursäkt för honom att få skälla och han är nästan omöjlig att få tyst på. Jag har ingen aning om varför han har fått den här idén och jag hoppas verkligen att det går att få honom att tänka om.

***

springday5

***

springday6

***

springday7

***

springday8

***

Våran fina hoj står och glänser i solen! 😀 Själv har jag inte varit ute på någon tur ännu, men min premiär kommer nog snart. Jag har nog aldrig åkt på en så bekväm motorcykel i hela mitt liv som den här vi har nu. Man sitter som i en fåtölj där bak. 🙂

***

springday9

***

springday10

***

springday111

***

springday121

***

springday13

***

springday14

Ha en fortsatt fin kväll alla och på återseende! 🙂

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...