Personligt

Grattis min älskade lilla ögonsten!

loxy-4year

 

Ja, det här är så otroligt så jag har inte kommit över chocken än. Jag har glömt Loxy’s födelsedag idag!!
Hur 17 är det möjligt?? Jag fattar det bara inte?! Visserligen hade jag bestämt mig för att inte ha något stort hundkalas i år som jag har haft alla hans tidigare födelsedagar, men att glömma den helt var ju inte min avsikt precis. Min lilla kille har blivit hela 4 år idag. Ja, jag vet – han bryr sig knappast. 😉 Men jag kommer ändå ha ångest i en vecka minst för det här. *s* I morgon ska jag iväg och köpa presenter till min lilla älskling. Han ska få det läbbigaste grisöra jag bara kan hitta! 😀
*

Nu är jag så himla trött på den här förbaskade migränen att jag blir galen! Det är ju knappast underligt att jag tappar halva dagar och glömmer saker när jag tar mig igenom veckorna i en enda j*a huvudvärksdimma! I morgon ska jag ringa nerurologen och sparka lite liv i dom. Det måste ju finnas något mer att göra förutom att ta koncentrationsprover. Tycker ju jag i allafall. 😉
Nu ska jag i allafall hoppa i säng och gosa med min lilla födelsedagsvovve en stund innan det är dags att sova. Må så gott alla och ha en fortsatt mysig kväll och en god natt. På återseende i morgon bitti.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(11) kommentarer

 1. säger:

  Grattis i efterskott underbara Loxy!

 2. Grattisgrattis! Må levergodisar regna på dig:)

 3. STORT Grattis till dig Loxy!!!!
  Eller idag är ju dagen efter, så får säga Grattis i efterskott!!

  KRAM

 4. säger:

  GRATTIS sötaste Loxy på din stora dag! Hela 4 år, wow, vilken man!

  Indra hoppas huvudvärken ger med sig snart. Migrän som är så sänkande och sen inte vill ge med sig. Jag förstår att dagarna blir lite dimmiga för dig till slut.
  Många kalla kramar denna kalla morgonen!

 5. Cherlindrea säger:

  Tack alla, vad gulliga ni är! 😀 Jag kan inte begripa hur jag kunde glömma lillemans dag?? Jag borde verkligen skämmas! 😛

  Lori: Ja, jag börjar onekeligen bli ganska trött på det här. Hoppas det blir någon ordning på det snart.
  Kramar om!

 6. Stort GRATTIS till Loxy i efterskott!
  Kramisar från Mina, Dick och Alex

 7. säger:

  Oj fyller lillkillen år? Grattis i efterskott 🙂
  Att det är fyra år sen redan sen du fick honom är dock lite svårt att förstå tycker jag 🙂
  Kramar till er

 8. Grattis från oss med.

  Hoppas du blir av med din migrän. Det måste vara jättejobbigt. När jag tänker på hur hemsk en ”vanlig” huvudvärk kan vara och så har du det ännu värre. Fy bubblan. Tur du har en sån söt lillkille iaf.

 9. Cherlindrea säger:

  Tack igen, vad gulliga ni är! 😀
  Nicole; jag fattar det knappt själv. Det är tur att dom blir såpass gamla de här små, annars hade det känts som om halva tiden gått nu typ. Usch, hemska tanke!

  Madeleine: Tack vännen! 😀 Ja, han är verkligen min lilla solstråle de här perioderna. Håller matte sällskap hela tiden och är överlycklig över att det blir så mycket gos. *skratt*

  Kramar!

 10. Grattis allra sötaste Loxy! Många pussar från oss

 11. Mäh, vad är det för matte du har, Loxy? 😉 Fast vi ska inte säga något, vi är ju också lite sent på tåget här 🙂 Så:
  Stort grattis i efterskott till världens sötaste vavva! Hoppas du får massor av presenter och att det smaskiga grisörat räcker lääänge!
  Puss och kram!
  /Emma & Maggie bus

Kommentarer är stängda.