Personligt

Morgonpyssel i växthuset…

vaxthus1

God förmiddag alla! smiley Det blev ett sent ”morgon”inlägg idag, men jag har faktiskt inte sovit tills nu. Förutom att jag har varit uppe lite titt som tätt hela natten, så var jag uppe med Håkan klockan 7 och satte på kaffet. Han är iväg till Göteborg idag på service av motorcykeln. Och eftersom jag ändå var uppe så tidigt så tyckte jag att det var ett perfekt tillfälle att fixa lite med alla krukor i växthuset. Vad jag däremot inte hade räknat med var ju att jag skulle fastna i det där växthuset hela förmiddagen. *s* Men nu har jag i allafall fått lite bättre ordning därinne.

Jag har dessutom full fokus på min älskade Gizmo här nu, för jag tror att han börjar bli dålig. Han är ju 17 år gammal och jag har varit beredd på det här en lång tid nu. Men det är ändå så himla tungt när man inser att tiden kanske börjar närma sig. Det var ju inte så längesen som jag förlorade Linus, men så var dom ju nästan jämngamla också. Det är många år vi har kamperat ihop, så jag känner mig inte alls speciellt glad idag. Vi får väl se hur det utvecklar sig under dagen. Men jag har mina onda aningar… smiley

Nu ska jag fixa i ordning här ute på balkongen efter mitt morgonjobb, det ser ut som en bulldozer har dragit fram här. 😉 Ha en fin dag alla, och på återseende lite senare.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...