armband5

 

Efter en förfrågan från min bloggvän Ida kommer här ett par av mina rosa armband som jag har gjort. 🙂

Det ena består enbart av halvädelstenen rosenkvarts i två former, runda och så kallade chips. På det andra har jag blandat lite olika pärlor, både sötvattenspärlor, glaspärlor och fasettslipade plastpärlor. Av någon märklig anledning har jag ganska mycket olika rosa pärlor. 😛 Så jag ska göra lite fler i den här färgen. Men detta är vad jag har gjort i rosa hittills. I allafall av berlockarmband. 🙂

 

armband6

 

Jag har även gjort några enkla pärlarmband med en berlock och en liten sidenbandsrosett. Jag har ofta sett armband liknande dessa med just rosett i butiker och tyckt att de var så söta. Så jag pärlade ihop några själv, och det här är de två som går i rosa nyanser.

 

Men mitt eget favoritarmband som har hängt på några gånger nu är faktiskt inte rosa. 😉

 

armband4

 

Det är gjort helt i ivoryfärgade pärlor, men de är hjärtformade. 😀 De små hjärtanen är lite mörkare, och i mellan hjärtpärlorna har jag brutit av med vanliga ivoryfärgade sötvattenspärlor.

Jag har alltid älskat de här pärlorna så det här armbandet trivs jag med. 🙂

 

Jaha, det var den rosa skörden. *s*

 

Nu ska jag ta och vila en liten stund innan det är dags för middagslagning. Ha en fortsatt fin dag i snöfallet alla. =))

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Responses to “Olika armband i rosa nyanser”

 1. Fröken Viktig Says:

  Vilka fina armband 🙂

 2. Helén Says:

  Jätte fina!!

 3. MonicaHansen Says:

  Hjärtpärlorna är jättefina! Du skulle kunna göra halsband till Chi-tjejer?

 4. iDa & ReVo Says:

  ¨ååå gud så fint. Jag beställde ett startpaket idag att göra dina egna smycken =)

 5. Ewa Says:

  Vilka fina smycken!! Jag höll på för några år sedan och gjorde smycken. Det är så kul! Nu känner jag att tiden inte riktigt räcker till. Tyvärr. Monicas idé om hundhalsband var ju jättebra!! Eller varför inte snygga utställningskoppel?

  Kram kram

 6. Pirmasens Nagelstudio Says:

  There in fact obviously a lot to know about this. I think you made some incredibly good points in Features also. Keep working, excellent job!

Posted by Cherlindrea
Dated: 5th november 2009
Filled Under: Pyssel & handarbete, Smycken