Allmänt

Kvällens melodifestival!

melodifest2

 

Ikväll har det varit ett (enligt min privata smak förstås..;)) riktigt bra startfält, även om det varit några bottennapp också.
Men för en gångs skull har det blivit som jag vill att det ska bli. *s* Agnes hade en riktigt bra låt tycker jag och det är en sån där låt som dessutom brukar funka riktigt bra i de större sammanhangen. Det ska bli kul att se hur det går för henne i Globen.

melodifest1

Den andra duellen var svårare tycker jag. Jag tyckte lika mycket om båda bidragen, fast på helt olika sätt. Sarah har ju en helt fantastisk röst och låten var otroligt vacker, en låt som jag med all säkerhet kommer att skaffa och lyssna på här hemma. Malena har ju också en helt otrolig röst förstås, men med en  helt annan typ av låt. Men jag gillar den här kombinationen och det var himla kul att se att den faktiskt gick hem bland tittarna. Det där ska bli ännu mer intressant att se vart det leder.

 

melodifest3

Sen måste jag ju bara nämna Darin också, och hans lilla mellanspel. Underbart vackert – jag satt som ett ljus här i soffan. 🙂
Jag brukar vara enormt konservativ när det gäller låtar och gillar inte alls när nya artister gör sin egen grej av dem, men jag tyckte hans tolkning var jättefin. Han är verkligen superduktig tycker jag!

*

Och sist får jag väl också säga att Petra har varit bra mycket lugnare ikväll med sina sjukt dåliga skämt, även om det fortfarande kommer ett och annat då och då. Men man kan ändå inte låta bli att undra om hon kanske tagit till sig lite av all kritik som stått om hennes personliga påhopp och lyteskomik. Säkert jättekul när hon jobbar som komiker, även om det inte är min typ av humor, men knappast passande i de här sammanhangen.

Nehepp, nu är det dags för en kopp honungste igen. Ha en fortsatt fin kväll alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...