Allmänt Inredning & design Inredningsprylar

Lite natt-te… :-)

kanna1

Hej på er alla!

Det verkar bli en sömnlös natt för mig igen. Jag har redan legat en timme utan att vara i närheten av att slumra till, så jag smög upp en stund för att se om jag blir lite tröttare av en stund framför datorn. Inte har jag sovit något på dagen heller så det kan inte bero på det i allafall. Men jag spekulerar inte så mycket i varför längre. Jag har det så här vissa nätter bara, så enkelt är det.

När jag satte på lite tevatten och tog upp hit, så kom jag på att jag förmodligen inte har visat min ursöta mjölkkanna som jag fick för ett bra tag sedan. Jag fotade den och gjorde i ordning den för bloggen, men sen kom en massa annat i mellan. Men i allafall så hade min gulliga kusin med sig den här till mig när hon kom och gjorde sina naglar för några veckor sedan. 🙂 En underbar, handmålad liten keramikkanna från Miljögården, jag bara älskar den! 😀 Den står numera i mitt vitrinskåp och plockas bara fram vid speciella fikastunder, och jag är livrädd att någon ska råka stoppa in den i diskmaskinen av misstag. Jag är inte sådan som gömmer undan allt fint och bara använder det ett par gånger om året, och resten av tiden får det bara stå och samla damm, utan jag tycker verkligen om att använda mina saker som jag är förtjust i. Men vissa saker är ju lite ömtåligare än andra, plus att man kanske är mer rädd om vissa saker, och jag vill verkligen inte att den här ska bli förstörd. Jag har sett vad en diskmaskin kan göra med mönster på porslin och annat. 😉

Hur som helst – tack goa Linda (bättre sent än aldrig förhoppningsvis.. 😉 ) för den här ljuvliga lilla kannan! 😀

***

Nu ska jag fortsätta dricka mitt kamomillte och kika runt på Jotex och sukta efter alla fina saker som kommit in där i vår. Kommer troligtvis ett litet vill-ha-inlägg därifrån i morgon.. 😉

Sov så gott alla och på återseende i morgon!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...