Allmänt

Regn, bilar och naglar… :-)

loxykollage211

God morgon i regnet alla!

Isch, vilket gråruskigt väder det är idag. :-/ Jag har åter igen sovit kasst i natt men slumrade till frampå morgonen, alldeles lagom till att larmet på telefonen ringde förstås. Och strax efter att jag lyckats släpa mig upp ur min sköna säng så får jag ett meddelande från en av mina stammisar som skulle kommit halv nio, att hon vaknat på morgonen, förkyld och med halsont stackaren.

Men jag har fortfarande tre jobb kvar för idag, starten blev bara lite framskjuten. 🙂 Så klockan 11.00 kommer första tjejen, och sen är det full fart fram till 19 ikväll. =))

bil12

***

Nu sitter jag i allafall med kaffekoppen framför datorn och kikar på nyheterna och försöker piggna till lite. 🙂 Hjärtat har åkt iväg till Göteborg för att titta på en ny bil. Ja, det kom lite plötsligt, men vi har inget större val, även om en ny bil kanske inte är det vi skulle valt som prio ett just nu. Eftersom Håkan pendlar ca 20 mil t.o.r till jobbet så måste vi ha en bil som garanterat funkar, och vår lilla guldpärla verkar ha gjort sitt bästa nu. Det lutar åt att bli något i silver den här gången i stället. Vi får väl se hur det ser ut om några timmar när hjärtat kommer hem igen.

***

Nu ska jag i allafall ta och komma igång här och försöka bli klar till första nageljobbet. 🙂

Ha en härlig fredag alla och på återseende senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...