Allmänt Skönhet & hälsa

Hoppas på Xlash! :-)

fall111

***

God förmiddag på er alla!

Hoppas natten och morgonen varit bra, och att dagen fortsätter likadant. 🙂 Det är lite småruggigt idag också, termometern visar 13+ men det känns kallare tycker jag. Kanske för att det är så höstrått ute nu.

Jag har ägnat morgonen åt att uppdatera våra Apple-apparater, mobilerna och iPaden, och börjar snart bli klar med den sista. Det ska bli intressant att se om man märker av några förbättringar med tanke på att det är runt 200 nya grejer i uppdateringen. iPaden har buggat ganska ordentligt senaste tiden så jag hoppas åtminstone dom problemen försvinner nu. iPhonen däremot har jag inte haft något strul med alls, men den är förstås en nyare modell. Jaja, vi får väl se hur det verkar.

Från det ena till det andra så fick jag paket i brevlådan igår. 🙂

***

xlash1

***

Det var min Xlash som dök upp. 😀 Innan jag utbildade mig inom fransförlängning så hade jag själv en förlängning som jag misskötte ganska ordentligt. Resultatet av det blev ganska korta och i vissa fall obefintliga ögonfransar lite här och där så även om jag skulle vilja göra en fransförlängning själv så finns det inte så mycket att sätta konstfransar på. Så nu ska jag testa Xlash för att se om det ger ett sådant otroligt resultat som jag har hört många säga. Jag håller förstås tummarna för det, och återkommer med jämna mellanrum med uppdatering i frågan. Jag började med första appliceringen igår kväll, men det brukar ju ta ganska många veckor innan man ser resultat har jag hört, så påminn mig gärna om jag skulle glömma att uppdatera er. 😉

***

Nu ska jag fixa med lite smått här hemma innan vi ska iväg hem till min mor och äta lunch. Hon bjuder på sin hemlagade grönsakssoppa idag, helt perfekt en ruggig höstdag. 🙂 Sedan kommer min bror hit en stund och hälsar på och sen är det dags för en fransförlängning. Så dagen är fullbokad som vanligt, men ganska lugn ändå. 🙂

Jag återkommer lite senare med recept och bilder ifrån gårdagens cupcakesbak. Tills dess – ha en jättefin dag alla!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...