Allmänt

Krimkväll ikväll i stället! :-)

 

csiny

 

God kväll på er alla!

Har precis suttit och tittat på Konferensresan på 5:an, med lite blandade känslor. Lite kul att se människorna bakom orden man läser på nätet, men mindre kul att se attityden hos vissa av dem. Fascinerande att några av bloggarna verkar tycka att dom är riktiga superkändisar och tydligen har rätt att sitta och prata ner andra hur dom vill. Nåja, det är deras val och deras liv.

Ikväll ska jag njuta av favvoserierna CSI NY och Criminal minds på tv. Tyvärr hade jag redan sett det här avsnittet av CSI men det var såpass längesen att det känns okej ändå. Eftermiddagen ägnade hjärtat och jag åt SoA, de sista två avsnitten i andra säsongen, så nu är det dags att börja kolla tredje säsongen. Även om varken Håkan eller jag är lika frälsta som många andra vi känner så tycker vi serien är helt okej och vill förstås gärna se fortsättningen. 🙂

Nska jag be Håkan plocka fram lite glass till oss. Jag var så slö efter städningen i eftermiddag att jag inte orkade laga nåt avancerat till middag. Jag orkade inte laga middag alls. *s* Vi åkte och köpte färdiggrillad kyckling, potatissallad och körsbärstomater i stället. En storfavorit när det gäller enkel middag. 😀

Men nu ska jag ägna mig åt tv’n och fredagsmys. 🙂 Ha en fortsatt fin kväll alla och på återseende.

Cherlindrea – från iPaden

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. hej, de va inte så mkt så 😀
    Aw tack så mkt , vilken söt hund. Va heter den?

Kommentarer är stängda.