Allmänt

Mitt goa sängsällskap.. ;-)

true-love1

Hej på er därute!

 

Då har halva dagen gått och jag är fortfarande inte riktigt bra. Jag är uppe för att ta en kopp te nu, men jag misstänker att det blir sängen  om en stund igen. Så himla trist att en hel dag går bort så här. 🙁  Tur i allafall att jag har världens goaste sällskap i sängen. 😀 En liten knodd som mer än gärna ligger och gosar och sover med mig en hel dag. *s* Så fort Håkan har varit ute med honom så kommer han rusande och ska upp till mig i sängen igen. Knasboll! Bara han får ligga och sova så är han nöjd. *s*

 

Jag får helt enkelt försöka släppa den där stresskänslan att tiden bara går och satsa på att vara bra i morgon i stället. Förhoppningsvis.

Hoppas ni har en bra dag därute alla.

På återseende senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. Veronica säger:

  Krya på dig nu! O imorgon är det en ny dag!
  Stor krya-på-dig-kram från Virre

 2. säger:

  vad vacker du är syster 🙂
  Min kompis gissade idag på att du är 25 😉

 3. Cherlindrea säger:

  Ohhh! *rodnar och tror inte på det ett dugg* Fniss! Var han nånstans mellan 97 och…ehh, ja körgårn..typ eller? 😉
  Gulligt sagt var det i allafall! 😀

 4. säger:

  Haha meh!! det är faktiskt sant! de är en killkompis till mig som trodde att vi två var lika gamla fast du kanske var något äldre så han gissade på 25 😉
  Din header på bloggen har jag nog visat upp för alla nånsin känt. så stolt över dig och vill ju visa upp dig <3

Kommentarer är stängda.