Allmänt

Tända ljus en mörk och blåsig kväll…

godevening1

 

Hej därute i kvällen alla!

 

Hoppas ni har haft en fin dag trots denna otroliga blåst. Lilleman lättar nästan från marken på kisseturerna och han är inte road. 😛 Det är inte jag heller i och för sig. Det ser så himla höstigt ut när träden viker sig dubbla utanför och regnet piskar in mot rutorna. Ikväll är det verkligen en kväll för tända ljus och mys under filten i soffan.

 

Vi käkade supergod middag idag, efter ett middagstips jag hittade hos Helén. Gillar ni skaldjur och wokmat så ska ni definitivt prova hennes recept som ni hittar här. Wokade tigerräkor med grönsaker och nudlar. Absolut tokgott!

Tack för tipset Helén! cutecolorsloveicon211

Nu sitter vi och kikar på det romantiska dramat som går på 3:an ikväll, Catch and Release, den är väl sådär får jag väl säga. Manuset är väl bra egentligen men den är för seg för min smak. Nu är jag väl inte sådär jättemycket för just dramer egentligen, men det finns såna som är bra mycket mer gripande än den här. Nu glor man mest för att man har tittat på 2/3 av filmen och är för nyfiken på slutet för att lägga av att titta. 😛 Men jag tror faktiskt jag ger mig nu i allafall. Är toktrött och nu blev det reklam igen. Finns det nåt värre när man bara sitter och väntar på att filmen ska ta slut. *s*

 

Ha nu en fortsatt fin kväll alla, och en god natt när det blir dags för er. Jag återkommer i morgon förstås. 🙂

Sweat dreams alla söta!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Det var så lite så, snabbt, gott och framför allt enkelt att göra.
    Hoppas att allt är bra med er, precis som du skriver det är verkligen hösstigt ute nu. Tyvärr kom det lite för plötsligt bara vill ha tillbaka sommarvärmen och dom varma kvällarna. Det enda positiva ljut nu är att man får tända en massa ljus 🙂

    Många kramar H

Kommentarer är stängda.