Allmänt

Massor av regn!

god-morgon-loxy12

 

God morgon därute alla!

 

Det blev en tidig morgon idag för min del. Men jag har varit vaken i natt så när klockan var strax i sex så hade jag inte tålamod längre att ligga kvar i sängen. Morgonkaffet lockade mer. 🙂 Så nu sitter jag här i morgonmörkret med ett par tända ljus och regnet fullkomligt vräker ner ute. Håkan kom upp en sväng, kastade en blick på klockan och återvände till sängen. *s* Jag förstår honom, jag hade gärna också sovit fortfarande, men vad gör man när det inte går?

Loxy har heller inga planer på att vakna än, men han har väl hört regnet mot fönstren förmodar jag. Då kan han ligga hur länge som helst och låtsas sova bara för att slippa gå ut. 😛 Man får gå in och dra upp honom ur sängen, för så fort han hör kopplet rassla ute i hallen så gräver han ner sig ännu djupare i sängkläderna. Hehe! Min lilla bekväma vovve.  cutecolorsloveicon211

 

Jaha, vad för den här dagen med sig då? Själv har jag massor att göra på datorn så förmodligen kommer jag sitta vid den hela dagen. Förutom att jag ska städa lite, sånt som släpat efter ett tag – damma glashyllor till exempel. 😛 Och eftersom jag kommer att vara borta i datorns värld idag så blir det ingen avancerad middag, men däremot något som min kära sambo tycker väldigt mycket om – nämligen våfflor. 😀 Det kändes som det kunde vara en passande mat idag av någon anledning. Med vispgrädde och jordgubbssylt. =))

 

Nu ska jag ägna mig åt mitt morgonkaffe och läsa lite bloggar så här på morgonkvisten – om någon har vaknat och bloggat än förstås. 🙂

Ha det så gott alla och på återseende lite senare idag!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...