Allmänt

Loxy 2 år!

Tänk att denna lilla varelse har funnits på jorden i hela två år redan?! Det känns helt ofattbart! Jag glömmer ju aldrig när jag hämtade hem honom 8 veckor gammal. Då vägde han ca 800 gram och låg ihopkrupen uppe vid min nacke hela bilresan hem. Nu är han en riktigt stor grabb på 2.6 kg (200 g kvar av nedbantningensmiley) och en så naturlig del av vårt liv att vi inte ens kan föreställa oss hur det såg ut här innan han kom. Urtrist! är den första tanken som slår mig. Har är världens goaste, keligaste, roligaste, tuffaste och snällaste lilla chihuahua man bara kan önska sig och han betyder precis allt för mig!

Tusen Tack Ulla Cords, Chabby Chicks Kennel, för att vi fick äran och förtroendet att köpa denna underbara lilla kille! smiley Som fyller hela 2 år idag!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...