Allmänt

Dagens inköp – chihuahualinne

Jag kunde ju inte hålla mig härifrån förstås. Särskilt inte som mitt ”Dagens-inköp” dimper ner i brevlådan. smiley Tänk så lite som behövs för att man ska känna sig i allafall en liten aning friskare. Det här linnet beställde jag av en tjej på Chiforum.se och jag tror bara hon hade en begränsad mängd. Men visst kan jag fråga henne om någon skulle vara intresserad. För själv bara älskar jag det, just för att det är så härligt uppkäftigt! smiley Jag kan slå vad om både det ena och det andra att det i varjefall kommer att reta någon när jag har det på mig i sommar. Speciellt om jag har Loxy på armen också. Ibland blir man bara så himla trött på alla korkade kommentarer att man inte kan låta bli att retas lite. Det tycker jag är oss stackars utsatta chihuahua-ägare väl förunnat i mellanåt. smiley

 

//Indra

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...