Allmänt

Nyinredd bädd…

loxysnutt1

Min älskade lilla sötnöt inviger sin nya lilla filt som han har fått av min lillasyster Nicole. smiley Jag älskar att byta stil och färg i den här sängen. Sist låg det en blå filt med nallebjörnar i den, och alla kramdjur gick i olika nyanser av blått. Idag när jag gick omkring och samlade ihop saker som skulle med ner till tvättstugan så åkte även nallefilten med, och det var dags för en ny inredning i sängen. 🙂

 

 

 

 

loxysnutt2

 

Jag har inte så mycket lila saker som filten är mönstrad i, så idag fick allting gå i olika rosa nyanser och vitt. smiley Loxy älskar när jag håller på och fixar i hans säng, även om han gör sitt bästa för att försvåra för mig. Så fort jag tar bort nånting och lägger det på golvet, så hugger han det och lägger tillbaka det i sängen. *s*
Men här sitter han i allafall och myser i den färdiginredda bädden, ganska nöjd också tycker jag det ser ut som. Han älskar att boa ner sig bland alla nallar och kramdjur, så om inte jag lägger dit en massa gosedjur så hämtar han dit dem själv ifrån leksakslådan och bäddar med dem. 😉

Hur som helst – nu är jag tillbaka ifrån min första session på stickterapin. Det var en mjukstart idag, mest prat och lite koll på vart det kan ha startat nånstans. Det som var roligast var att Loxy var med och gjorde totalsuccé däruppe, och det är ju alltid jättekul förstås. smiley Han spelade clown i korridorerna och dansade på bakbenen för att fjäska till sig godis ifrån personalen och var allmänt toksöt. För övrigt var han jätteduktig och låg och sov i mitt knä hela den övriga tiden. Min lilla sötnöt! =))

loxysnutt3

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...