Allmänt

Äntligen lite sömn!

loxymiddag13

 

Hej hej alla!

 

Äntligen har jag fått sova en hel natt igen! (..och en halv dag, men det kan man ju tala tyst om..hehe!) Det är helt otroligt vilken skillnad det gör när man får den sömn man behöver.

Igår kväll satt vi och kikade på Avatar, hjärtat och jag. En enorm skillnad med bluray helt klart, bilden är nästan onaturligt skarp och klar. 😀 Sedan kom kompisen Danne upp en sväng och hälsade på, supertrevligt även om jag fick skämmas som inte hade nåt kaffe att bjuda på. Hur kan man sitta utan kaffe? *s* Det var tokslut, så idag måste jag iväg till affären och handla lite småsaker. 🙂

 

Men nu ska jag först och främst ta itu med lite måste-göra här hemma, innan jag gör något annat. Bland annat en jordgubbssmoothie till lunch. 😀 Jag gjorde ju två såna igår till Håkan och mig, och de var sjukt goda!

 

Ha nu en bra dag alla, och så återkommer jag senare!

 

clinidermtavling11

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...