Allmänt

Min nya hjälpreda i köket… :-D

assistenten1

 

Jag var bara tvungen att slänga in utlovad bild på det som Håkan kom hem med igår när jag låg strandad i migrän. 😀

 

Det här är något som vi har pratat om ett bra tag, och tidigare i sommar fick jag ett val…

Om vi (läs jag… *s*) inte gör åt med några enorma summor på semestern så skulle jag få en köksassistent efteråt. 😛

Ja, valet var ju inte speciellt svårt. Jag har ju önskat mig en sån hur länge som helst. Det var inte riktigt lika lätt att hålla sig när man väl var iväg på semestern och sprang i alla underbara inredningsaffärer. (här har du orsaken till mitt lilla inköp hos dig Anna. *skratt* I vanliga fall hade jag handlat upp halva butiken..haha! )

Hur som helst så var jag en smula bekymrad ändå över hur jag låg till nu efter Härnösandsresan, för lite shopping blev det ju ändå. 😉 Men igår satt vi och kikade på lite olika modeller på nätet, och även om jag självklart gärna hade velat ha en rosa Kitchen Aid som jag har bloggat om tidigare, så kändes det fullkomligt idiotiskt att betala 3000:- mer för bara en färg och lite design. Den vi valde är dessutom större – 7,5 liters i stället för 4,5 – och jag tycker att den är riktigt fräsch i vitt. 😀

Så det blev alltså en Kenwood Major Classic till slut, med tillhörande balongvisp, degkrok, K-krok och dessutom en blender och en köttkvarn, båda påmonterbara på assistenten. 4000:- gav vi för den här, men då ska man vara noga att kolla upp och jämföra flera ställen. Vi hittade den till det här priset på NetOnNet, men på flera andra ställen var den mycket dyrare. På Elgiganten hade vi fått betala så mycket som 2000:- mer. Det är enorma prisskillnader! Dock är de här Kenwood-assistenterna inte helt lätta att få tag på överallt, eftersom dom är slutsålda. Men som sagt, på NetOnNet finns de, och dessutom till kanonpris. 😀

 

Nu ska jag fortsätta i köket. Jag håller på att göra en jättesats med Ratatouille och trots att jag tycker jag har stått och skurit grönsaker halva dagen så har jag bara hunnit med ungefär en fjärdedel av allt som ska tärnas. 😛

 

Ha en fortsatt fin dag alla! Återkommer senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    😀

Kommentarer är stängda.