Allmänt

Foton från Bebopalula-festivalen!

bebo1

 

Hej hej alla!

 

Här kommer äntligen lite foton ifrån Bebopalula-festivalen i helgen! 😀 Jag hade tagit runt 120 foton och det var ett himla pyssel att gå igenom alla och välja vilka man ska lägga upp. Här på bloggen ligger ”bara” ett 20-tal foton, men vill ni se mer snygga bilar ifrån cruisingen så kan ni gå in på Hräsvelg MCK’s fotogalleri och kika, för där har jag lagt upp ca 80 foton, mestadels på bilarna. 😛

 

Men här kommer som sagt lite annat också. Klicka två gånger på fotona om ni vill se dem i större format.

 

 

Ha en fortsatt fin dag alla! Nu måste jag ta mig en liten vila igen. Jag är totalt slut idag och känner mig både snuvig och tjock i halsen. Är det någon höstförkylning på gång tro? Hoppas verkligen inte det!

Återkommer lite senare med fler bilder från gårdagen hemma hos kompisarna.

Må så gott alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...