Allmänt

Ny tv-bänk och bygget fortsätter… ;-)

bygg1

 

Hej hej alla!

 

Vi kom av oss lite på hälften här idag. 😛 Mitt stackars hjärta har suttit och sågat och filat och slitit isär vår gamla tv-möbel bara för att jag absolut vill (läs: måste) ha kvar mina två vitrinskåp. Jag har alldeles för mycket saker där som jag vill ha kvar uppe och som jag inte har nån annan plats för.

 

bygg2

 

Så tanken var alltså att vi skulle separera vitrinskåpen ifrån den mittersta delen, själva tv-bänken, och så sätta extra ”fötter” på de delar som saknade tillräckligt många. Det visade sig dock att själva vitrinskåpen var användbara var för sig, men tv-bänkens stabilitet var helt och hållet upphängd på skåpen på var sida. Det fanns inte en chans att använda det separat. Inte 17 vågar man ställa en tv på en bänk som vinglar fram och tillbaka i sidled. 😛

 

bygg3

 

Så fort som attan letade jag upp en snygg tv-bänk på Jysk.se, ringde Jysk i Borås och frågade om den fanns inne, (vilket den fanns) och sen åkte Håkan ner och köpte en. Det mest impulsartade köpet i år tror jag. *s* Men jag är faktiskt supernöjd med valet, i varjefall så som den ser ut på bild… Här hemma ser den nämligen ut som på bilden ovan, ett jättepussel!

 

bygg4

 

Så nu har stackars Håkan fått ge sig på ett ännu värre bygge..haha! Jag har nog aldrig sett så många delar till en möbel, inte ens från Ikea. 😛 Och det här ska alltså inte bli en jättestor bokhylla eller nåt, utan bara en liten tv-bänk. *s*

 

bygg5

 

Så här är det tänkt att tv-bänken ska se ut när den är klar. 😀 Annika heter bänken, och finns på Jysk på rea just nu för 850:-, ordinarie pris 1699:-. Erbjudandet gäller fram till och med 5 december. Ett litet tips om någon är på jakt efter nåt liknande. 🙂

Nu ska vi bara fixa skåpen på sidorna också för de här gamla var inte vackra när man väl tagit isär dem. Så det blir helt enkelt att åka till Ikea och köpa två vitrinskåp där som jag har sett ut. Det ska bli mer än spännande att se hur allt blir när det är klart. Himla roligt med lite nya möbler. 😀 Och allt det här bara för att Håkan ville ha en ny tv. *skratt* (jaja, jag kommer också att gilla tv’n. :-P)

 

Men nu ska jag ta och börja förbereda middagen. Det blir nog inte någon vila för mig idag, det får bli en tidig kväll i stället.

Ha det så gott alla, och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Hehe! Stackarn… 😛 Men vilken fin tv-bänk ni köpte. 🙂

    Kram

Kommentarer är stängda.