Allmänt

Bänkbygge till nya tv’n… :-)

bygge1

 

Hej hopp alla!

 

Tar en liten paus i pysslandet och kikar in med lite bilddokumentation av Håkans byggjobb. 😛 Egentligen hade det nog varit smartare att kasta ut hela den här möbeln och ta en sväng till Ikea i stället. Men nu testar vi det här först, så får vi se hur det går. Håkan har varit iväg och köpt fler möbelfötter så nu ska det sågas i sär och sättas ihop igen. På nåt sätt..hehe! Det ska hur som helst bli mer än roligt att få en ny tv och få slänga ut den gamla jätteklumpen till tjocktv som vi har nu. *s* Dessutom lär det bli ganska stor skillnad på bildstorleken. Vår gamla är 32 tum, vår nya är 47…hehe! 😀

 

Hoppas ni har en bra torsdag annars. Själv håller jag på att bli tokig av kaffesugenhet eftersom kaffet tog slut igår och jag inte hunnit iväg och köpt nytt än. Måste nog ta en sväng till Maxi och inhandla lite förnödenheter senare.

Men nu ska jag umgås med mor som precis kom upp en sväng. Ha en fortsatt fin dag ute i snön alla!

 

brd33

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...