Allmänt

Köpa ny Harley-Davidson idag! =))

jaris-hd1

Ja, inte vi. smiley Men Jari ska köpa en ny Harley idag, och Håkan ska med ner till Göteborg. Det blir nämligen ett inbyte av två äldre Harley och det är ju en smula svårt att köra ner två motorcyklar samtidigt… *s* Så Håkan ska köra ner den ena. De här två ovanstående är de som ska bytas in, dessa foton är tagna på motorcykelutställningen i Knallerian i våras. Det blir nog en oerhörd skillnad med den nya hojen, eftersom det blir en helt ny av årets modell och de skiljer sig naturligtvis en hel del ifrån att en köra gammal chopper från 80-talet hur otroligt läcker den än är. smiley

jaris-hd2

Nya hojen är en svart Softail Custom -08 på nånstans runt 1580 kubik. (Mer info här)En riktigt, riktigt fin motorcykel tycker jag! smiley Det ska bli jätteroligt att se den i verkligheten när han kommer hem med den. Jag hade faktiskt tänkt att åka med till Göteborg först, eftersom Helén kommer följa efter med bil idag. Det är en del grejer som ska med ner och Håkan måste ju hem liksom… *s* Men sen bestämde jag mig för att stanna hemma, eftersom vi har Elliot här nu och det är så himla hett och soligt. Det kändes onödigt att låta hundarna sitta i bil i dag i det här vädret. Dom är varma nog ändå. Men det kommer fler dagar att åka till Götet. Förhoppningsvis redan på söndag, då planen är att vi ska ta en motorcykeltur till Långedrag och fika. Det ser jag fram emot! smiley

Men nog om det nu. Återkommer senare, förhoppningsvis med lite roliga foton från Gbg-turen som jag inte ska med på själv. *s*

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...