Vardagsbetraktelser

Inklämd mellan två hundar och en groda… *s*

pellisgroda1

God morgon på er! smiley

Ja, det har varit en ganska…ehh..vaken natt så att säga. *skratt* Men å andra sidan så har det inte bara med hundarna att göra. Jag har kommit in i en så kallad ”sömnlöshetsperiod” nu, så jag hade inte sovit ändå, men kruxet under de här dagarna (eller nätterna) är väl att Elliot, som är en väldigt ”mattig” liten vovve, har tytt sig till mig nu när mamma är borta så han ligger ju inte stilla och sover när jag springer upp och ner på natten, utan han vaknar ju hela tiden och helst ska han med upp också. Men eftersom han är en riktig liten kattmatstjuv och katterna är vana vid att ha tillgång till sin mat på nätterna, så är jag tvungen att ha sovrumsdörren stängd på natten så att inte Elliot smiter ut och äter upp deras mat. Detta i sin tur resulterade i att varenda gång jag gick upp i natt så tog det inte mer än nån minut så stod han och krafsade som en tok på sovrumsdörren . Tack och lov att Håkan tar ur hörapparaten när han sover, annars hade han blivit skogstokig i natt. *skratt*

Men när klockan var runt halv sju så gav jag upp det här med att försöka sova. Då låg jag ihopklämd på typ 2 decimeter säng med Loxy på ena sidan och Elliot med sin stora groda på andra sidan… haha! Så jag gick upp och satte på kaffet, och nån minut senare krafsade det på sovrumsdörren… smiley

Så sen dess har vi varit uppe, Pellisen och jag. Vi har hunnit vara ute på morgonpromenad och druckit morgonkaffe/ätit morgonkex och nu sitter vi här på balkongen och njuter av det härliga vädret. Håkan & Loxy sover fortfarande, så jag börjar misstänka att dom kanske har störts mer än jag märkte i natt av mitt och Elliots nattliv. *s*

Men dom lär väl vara på benen snart. Nu ska jag i allafall ta mig en kopp kaffe till. Ha en ljuvlig dag alla, och på återseende senare. Må så gott!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...