Allmänt

Frukostgäster på balkongen…

birdhouse5

 

God morgon på er alla goa! 🙂

 

Äntligen en morgon utan huvudvärk. 😀 Jag har sovit som en stock i natt också, trots en hel dag i sängen, så nu borde jag väl i rimlighetens namn vara utvilad. =))

Snöar gör det för fullt i dag också och ute på balkongen vimlar det av småfåglar som äter frukost. En och annan skata har också varit här och jag tycker riktigt synd om dem, för de är ju också hungriga. Men dom tömmer ju talgbollarna på ett ögonblick. Ska jag mata skator så måste jag  nog köpa säckar med fågelmat. 😛

 

Jag har precis pratat med min syster Nicole i telefon, hon ringde från jobbet och berättade att hon ska sluta röka nu. Lilla Saphira har varit riktigt dålig och efter ett besök hos läkaren konstaterades det att hon inte är pälsdjursallergiker men däremot svårt irriterad av rök som har utvecklats till astma. Och enligt läkaren skulle det bli mycket värre om inte föräldrarna slutar röka. Då har dom ändå rökt på balkongen men det räcker med att det sitter i kläderna för att Saphira ska bli dålig. Hoppas nu bara att även föräldrarnas respektive förstår detta. Bor man ihop så är ju ansvaret för barnen lika stort hos båda, i allafall när det gäller en sån här sak. Jag tror dock att min tempramentsfulla syster inte kommer att tillåta någon som röker att vara i närheten av Saphira något mer. Det kan nog bli tufft det här, för många parter.

Hur som helst så är jag tokglad att jag själv slutade för snart ett år sedan, och jag mår såå himla bra utan cigaretterna. Jag har inga som helst problem, inga återfall, inget sug längre. Det känns fantastiskt! Så nu ska syrran få resten av mina rökavvärningsmedel som bara har blivit liggandes här. Jag använde dem bara de första tre månaderna men de var till stor hjälp.

Så lycka till med rökstoppet, säger jag till Nikki! 😀

 

Nu ska jag hjälpa Håkan att plocka i sär vår tv-bänk-vitrin-skåp..nånting. 😛 Vi måste dela på hela möbeln så att en större tv kommer in  mellan skåpen. 😉

 

Ha en jättefin dag alla och på återseende senare!

Avslutningsvis bjuder jag på lite bilder på mina söta frukostgäster ute på balkongen. 😀

 

birdhouse21

 

birdhouse3

 

birdhouse4

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. fina bilder:)

Kommentarer är stängda.