Allmänt

Äntligen klart! :-)

tvn1

 

God kväll på er alla!

 

Då var det dags för sista dokumentationen från vår tv-bänk-byggar-dag. 😛 Bänken är ihopsatt och på plats, och så är även tv’n. Vi hade lite krångel med bilden innan vi fick klart för oss att tokdåren som skruvat fast plastkåpan över antennuttaget har satt det upp och ner. Och här har vi haft kass bild i flera år och inte fått ordning på det, trott att det varit fel på kablarna, skarvat och haft oss. Tack Tommy för hjälpen! 😀

 

Nu sitter vi och njuter av Criminal minds, en perfekt invigning av nya tv’n. 🙂 Mer än så blir det nog inte idag, men i morgon gissar jag att Håkan kommer kila iväg och köpa nån 3D-film, bara för att få testa glasögonen. Hehe! Riktigt kul det här. 😛

Nu ska jag återgå till tv’n och sen är det sängdags för min del. I morgon kommer jag köra igång en tävling här på bloggen. Titta gärna tillbaka då. 😀

God natt önskar jag er alla, med ett litet videoklipp på världens sömnigaste kaninunge. 🙂

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    snygg header! 😀 skulle bli sjukt glad om du ville lägga en röst på denna länk, http://www.minoutfit.se/outfit.php?id=73882 😀

  2. hjälp så söt! och fin tv

Kommentarer är stängda.