Allmänt

God natt med mina mini-buketter.. ;-)

minibuketter1

Hej på er därute!

 

Kvällens lilla godnattbild får bli ett par foton på mina små mini-buketter som jag har fått av mina söta syskondöttrar Evelyn och Saphira. 😀

Jag hade egentligen tänkt lägga in ett par foton på mina färdigsydda soffkuddar. *s* Men så tog mitt kamerabatteri slut precis när jag skulle lägga över fotona till hårddisken, så jag fick leta upp något annat. Och när jag satt och kikade runt bland alla mina senaste foton så hittade jag de här och tyckte att de passade bra en vårkväll i april. 🙂

 

***

 

På tal om kuddarna så är jag klar med dem nu.  =)) De tog dock lite längre tid än jag hade räknat med, mest för att jag har pysslat med 100 andra saker samtidigt skulle jag tro. *s* Plus att jag envisades med att sy nu på kvällen för att få dem klara, trots att jag var absolut toktrött, och då får jag skylla mig själv. 😛 Jag sydde fel förstås – och fick sitta och sprätta upp en helt färdigsydd kudde, och det tog ju sin lilla tid förstås. Jag passade på att göra det medans jag tittade på ”Leila på landet” och fick en liten välbehövlig paus ifrån symaskinen samtidigt. 😉

 

***

 

Men nu orkar jag knappt hålla mig vaken längre, så får jag inte sova i natt blir jag galen. Man skulle ju kunna tro att jag skulle tvärslockna när jag är så här trött och inte har sovit sen i går natt – och det gör jag säkert också. Men bara för att vakna ungefär en halvtimme senare, och sen somnar jag bara inte om igen, trots att jag fortfarande är lika trött.

I natt hoppas jag dock på det bästa, speciellt med tanke på hur jag har hållt i gång idag.

 

Hoppas ni har haft en mysig kväll alla, och får en god natt.

Må så gott och på återseende i morgon!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...