Allmänt

En jäkla eftermiddag!

pellisloxy3

 

God kväll där ute!

 

Då var den här dagen snart slut. Vi ligger och softar i soffan och väntar på att ”Pirates of the Carribean – Vid världens ände” ska börja klockan nio. Den här dagen fortsatte inte lika bra som den började precis. Fram emot eftermiddagen kände jag att det var migrän på gång och gick och lade mig direkt i hopp om att kanske sova bort det. Mamma och Elliot skulle komma upp senare på eftermiddagen så jag hade ju några timmar på mig att sova. Men icke! Ingen sömn för mig inte!

Så när jag lagade middagen så var jag så snurrig, illamående och trött av migränen att i princip allt som kunde gå fel, gick fel. Jag brände mig i ugnen, tappade hela påsen med pommes frites i den heta långpannan så plasten smälte in i beläggningen, tappade och spillde ut saker och till slut det värsta av allt som verkligen gjorde mig riktigt ledsen – jag slog sönder mitt nya lilla fat på fot med glaskupa som jag köpte för några veckor sedan och visade upp här.  🙁  

Jag tvivlar på att det finns några kvar ute på Westerngaraget, för det fanns bara en kvar när jag köpte min, och efter det har det ju varit 2-årsjubileum därute med massor av besökare i butiken. *suck* Det här har varit en sån där dag där allt bara går fel.
Efter middagen fick jag lägga mig igen men någon sömn blev det inte nu heller. Så jag hoppas verkligen att jag får sova i natt. Jag måste verkligen vara utvilad i morgon. Det kommer att bli en lång och intensiv dag.

 

Men nu ska jag luta mig tillbaka i soffan och kika lite på ”Man of the house” tills klockan blir nio.

Ha en fin kväll alla och på återseende!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Åh men vännen då, vilken dag du har haft! Jag har haft några såna själv sista veckorna så jag vet hur det är. Hoppas verkligen du får sova ut inatt och att migränen är borta imorgon.
    Saknar dig och våra snack så nu får du pigga på och jaga rätt på mig hahaha.
    30something bloggen kommer jag att fortsätta med oxå, har jag bestämt. Det är den andra som fick ta en ny form.
    Sköt om dig nu så mycket du bara kan och massor med kramar

Kommentarer är stängda.