Allmänt

Brorsan förevigar min lektion i webcam… Haha! =))

bror-och-jag2

Ja, som sagt… Jag har ju en inbyggt webkamera på min bärbara dator men jag har aldrig använt den, kanske mest för att jag inte vet hur den fungerar, (eller ”visste” kanske jag ska säga..*s*) men även för att jag aldrig varit så där jätteintresserad av att cama. Men nu började det med att brorsan passade på att fota sig själv med min webkamera och lägga upp bilden som skrivbordsunderlägg på min dator, när jag vände ryggen till en halv minut. Snyggt va?! smiley

bror1

När jag kom tillbaka så täcker den främre bilden hela min bildskärm! Haha! smiley Men okej, det var väl dags att jag lärde mig hur den där webkameran fungerade då, så jag satte mig brevid brorsan på hans begäran och lyssnade lydigt när han förklarade. Vad jag inte hade en susning om, var att han satt och fotade oss hela tiden. *skratt* Herregud, vad man ser korkad ut när man sitter så där och koncentrerar sig och spelar apa framför en ”spegelbild” när man inte vet att den fotar. Haha!

bror-och-jag3

Jag har ju aldrig camat i hela mitt liv, så jag hade ingen som helst aning om att det gick så lätt att fota. Jag visste inte ens att gick att fota överhuvud taget innan jag såg min nya ”vackra” bakgrundsbild. *s* Men ja, här är i allafall ett litet utdrag ur Dennis fotomaraton under min lilla webcam-lektion. smiley Den bjuder jag på så här på nattkvisten innan jag säger god natt till er alla, och önskar er en riktigt fin dag i morgon. smiley

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...