Allmänt

Rosa hår… Lite egopics! ;-)

love2

 

Hej hej alla! 😀

 

Det blir nog en lugn dag för mig idag. Huvudvärken är riktigt jäklig, dock ingen migrän – tack och lov! Jag funderar på att nacka min fågel som bara sitter och tokskriker, ihållande och monotont. 😉 Nej, skämt åsido, det gör jag ju inte förstås. Men det är otroligt irriterande och jag fattar inte varför han gör sådär. Jag har haft massor med undulater, ett tag hade jag tjugo stycken samtidigt i en stor voljär. Men aldrig har jag hört någon undulat hålla på så här. Det går genom märg och ben.

Jaja, nog om det! Det jag egentligen skulle göra var ju att visa er dessa fräcka foton som Virre tog på mig i söndags i hennes rosa peruk. 😀 Såå cool! =)) Hon är otroligt duktig! Och som ni ser så sitter jag på deras grymma drakdivan. 😀

 

love3

 

Lilleman ska ju alltid vara med förstås. 😛 Och hans rosa halsband passade ju perfekt till mitt hår för dagen. 😉

 

vackra-loxy1

 

Världens vackraste Loxy! 😀

 

love11

 

Mattes älskling! 😀

 

Det kommer fler foton på Loxy senare. =)) Virre tog några tokfina foton på honom uppe på en..ja, vad ska man kalla det..? Kattpedistal? Haha! Hur som helst, det kommer sen.

Nu ska jag vila mitt stackars huvud lite. Ha en fortsatt fin dag alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. säger:

  Tack vännen.
  Ja det kommer bli toppen fint =)
  Fast nu är det väldigt stressigt så allt skall bli klart innan lillan kommer =)
  Ha det bäst.
  Kram

 2. säger:

  Loxy är ju såååå fin! Haha och den rosa peruken var ju inte dum den inte. Tur att du slapp migränen idag också, jag hade inye lika stor tur. Vaknade med migrän, och spydde som bara den tack vare det. Sovit bort hela dagen och käkat naproxen. fifan :/ Bätter nu dock.

  Kram!

 3. Virre säger:

  Det är ju nästan att du får färga ditt hår i den coola färgen! 🙂 Men du passade faktiskt i den! O Loxy blev ju jättesöööööööt!

 4. säger:

  Jag måste ju erkänna att du faktiskt passa i hårfärgen, ser väldigt exotisk ut 🙂 hihi!
  Kul med lite häftiga bilder sådär 🙂

  ja, vårt husbygge rullar på för fullt. Nu går man mest bara och längtar, sen att vi har fått supertrevliga grannar på köpet, känns superkul! 🙂 *hihi*

  ja, en hundsoffa skulle inte vara dumt…just nu sover mina här brevid i våran soffa.. dock är det ju lite mysigt att ha dem nära <3

  Må så gott

Kommentarer är stängda.