Allmänt

En varm dag idag?

balkongmorgon13

 

Hej på er ute i stugorna!

 

Då var det tisdag då – fast för mig känns det som måndag. Jag sov bort i princip hela dagen i går, totalt slut. Men jag tror att jag är på väg att få nån höstförkylning av nåt slag. Genomsnuvig, ont i halsen, huvudvärk osv. Det tyder på det i allafall. Får väl se hur man mår senare idag.

 

Efter vad jag har hört så ska det bli en kanondag idag i allafall. Uppåt 20 grader varmt och strålande sol. 😀 Det känns ganska underbart även om man skulle råka vara dålig och inte kan ge sig iväg på några större utsvävningar. Loxypromenader blir det ju i allafall. 🙂

Och det är vad jag ska göra nu. Den där knäppgöken har inte vaknat än, men han var ute ganska tidigt på sin sista tur i går kväll, så jag ska väcka honom nu och dra med mig honom på en tur. Förmodligen till hans stora fasa…haha!

 

Hoppas ni får en jättefin dag alla, och kan ta vara på solen och värmen.

På återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...