Naglar Skönhet & hälsa

Klar för idag! :-)

geleforstarkning1

 

Hej hej i stugorna!

 

Nu är jag klar med förmiddagens kund. Det var jätteroligt att se hur enormt fin utväxten var, och inga släpp. 😀 Hennes egna naglar hade vuxit enormt mycket, så idag valde hon att göra en förstärkning av egna nageln med permanent fransk manikyr. Inga tippar alltså, eller annan förlängning,  utan i stället en geleförstärkning och den vita kanten är gjord med vit gelé.

Men de vita tipparna syns inte här, för hon ville gärna ha ett rosa glitterlack på dem nu, som hon kunde ta bort själv senare. Och så blev det. Det är jättesvårt att se på fotona, men tipparna är lackade med O.P.I.’s ursnygga glitterlack Teenage Dream. 😀 Det är transparent med massor av glitter i, och ser fantastiskt ut i solsken.

Men jag är enormt sugen på att prova Shellac eller något annat lack som härdas i uv-lampan. Det hade varit så mycket mer praktiskt så man slipper torktiden och risken att förstöra lacket innan man ens kommer iväg.

Nu ska jag dock iväg och inhandla en annan form av färg, hobbylack på Hobbex som är perfekta att måla mönster på konstnaglar med. 😀 Vi tar tvåhjulingarna dit, bäst att passa på när det är fint väder. Min lilla rosa pärla behöver luftas också. 🙂

 

Ha en fortsatt fin dag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Det blev jättefint med glitter! Jag brukade själv gå iväg och göra naglar för några år sedan och det blir ju så snyggt!

    Älskar din header, by the way. =)

  2. säger:

    Super snyggt, vad duktig du är och har blivit 🙂
    Kram

Kommentarer är stängda.