Allmänt

Pink Sands från Yankee Candle!

doftljus1

 

Tittar bara in en snabbis innan min nagelkund kommer, för att tipsa er om jordens ljuvligaste doft – nämligen Pink Sands från Yankee Candle! 😀

Jag köpte detta när jag var i stan härom dagen till nagelhörnan, och som säkert de flesta känner till så är verkligen de här Yankee Candles doftljusens Rolls Royce. 😛 De är enormt hållbara, ger en fantastisk doft som sitter kvar länge efter att man har släckt dem och de finns i massor av fantastiska dofter. Jag stod i valet och kvalet i butiken, mellan detta och ”Nytvättat”. Det blev det här, men nästa gång väljer jag det andra. Det var nästan hugget som stucket. 😀

 

Hur som helst – de här doftljusen finns i några olika storlekar, från pyttesmå typ blockljus till stora glasburkar med glaslock. Jag köpte en mellanstorlek och för det här fick jag betala 169:-. Jag hittade det i en av mina favoritbutiker – Lycka – som ligger på Österlånggatan 43  i Borås.

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...