Allmänt

Grand Designs på tv ikväll…

grand-designs1

 

God kväll på er!

 

Hoppas ni haft en fin dag alla! Jag har faktiskt fått gjort en hel del med nagelbygget idag. 😀 Jag ska ta lite bilder senare så ni får se mina första skapelser. 😛 

Men nu ikväll har jag bara tagit det lugnt i soffan framför tv’n. Jag var iväg med Loxy på en promenad bort till kvartersbutiken tidigare, och laddade upp med en påse grillchips som jag sitter och frossar i nu. 😀 Ibland är det så himla gott att bara trycka i sig massa onyttigt. =))

 

Just nu är det ”CSI Miami” på 9:an som gäller på tv, och efter det börjar ett program som Håkan och jag gärna brukar titta på, ”Grand Designs”. Det är helt otroligt vilka byggen dom visar där! Det ska bli kul att se vad dom följer för något ikväll.

 

Men nu ska jag återgå till CSI så jag inte missar för mycket. Ha en fortsatt fin kväll alla, och på återseende!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. säger:

  Vad konstigt att du inte fått smset :/
  tänkte kolla med dig om jag kunde komma upp idag och fixa naglarna runt ett tiden? jag måste vara hemma fyra igen, men hinner vi det?
  Jag är bara jättesnorig så jag smittar inte plus att du behöver inte jaha fram en massa läckert fikabröd för jag har varken lukt eller smaksinne just nu och det skulle vara tortyr 😉 Pussar

 2. säger:

  Vet du…jag ångrar mig nog… Det regnar ute och jag känner att det är bäst att jag håller mig hemma så länge som möjligt så jag inte blir värre igen ändå :/ Vill inte riskera ett bakslag.
  Pussar

 3. hej. nej, jag har inte bytit blogg än. Har fixat en ny adress, men håller på att fixa i ordning. Skriver ut på bloggen när jag byter till den och kan skriva en kommentar här då oxå (ler). kram kram

Kommentarer är stängda.