Allmänt

Trasig kabel och morgonbak…

sockerkaka12

 

God förmiddag på er! 🙂

 

Jag har haft en rasande irriterande morgon här, med icke fungerande bredband igen. Varken telefon eller internet har funkat. I ren frustration ställde jag mig och bakade en Tigerkaka, så nu har jag nåt att bjuda mamsen på när hon kommer upp på förmiddagsfika idag. 😀

 

Men när jag stod och startade om router och modem så upptäckte jag en sak som jag inte har sett förr, så det här måste ha hänt den allra senaste tiden nångång. Strömkontakten som går in i modemet har brutits av! Det stack bara ut en sån där strömtråd ur den som hade lite kontakt med resten av kontakten. Sånt där är definitivt inte min avdelning, så jag försökte bara trycka in den lite. Och jag fick igång allt igen, men den måste ju absolut bytas. Det får däremot Håkan ta hand om. 😉

 

Nu har mamsen dykt upp här så vi ska ta oss en förmiddagsfika med nybakad Tigerkaka. 😀

 

Ha en fin dag alla och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Åh vad gott med Tigerkaka!! Nu blev det svårare att hålla sig till kuren. 😉 Cambridgekuren ren kur dricker man tre soppor/shakar om dagen, samt tre liter vatten. Man håler sig då under 500 kcal mål, det är när man ligger mellan 500-800 kcal som man blir hungrig och mår dåligt. JAg är inte hungrig, men grymt sugen på att äta något. Sen får jag springa på toa som en tok förstås eftersom jag dricker så mycket vatten. När man går på kombinerad kur, vilket jag kommer göra sen så byter man ut vissa mål mot soppor/shakar och äter resten enlugt tallriksmodellen. Då berhöver man ”bara” dricka 2 liter vatten.
    Hoppas ni ficken en mysig fika stund! Kram kram!

Kommentarer är stängda.