Allmänt

Dagens Vill ha – Pälsjacka från Melba!

palsvillha1

 

Jag har blivit fullkomligt förälskad i dessa supersnygga pälsjackorna ifrån Melba.se!

 

Det stora problemet är bara – vilken färg??? Jag skulle lätt kunna tänka mig en av varje… 😛 Men jag misstänker att min kära sambo skulle ha vissa invändningar mot tre likadana jackor. *s* Tänk att dom inte kan begripa att det är stooor skillnad på de här tre. 😉

 

Hur som helst så lutar det mest åt den beige. Jag tycker färgkombinationen med det bruna skärpet är så snyggt på den och så älskar jag de där ljusa färgerna överlag. Men ja..den grå är ju också sjukt snygg. Och svart är ju alltid gångbart…

Snacka om i-landsproblem.

 

Du hittar i allafall dessa pälsjackor på Melba.se och 549:- kostar en sån här liten skönhet. Som hittat! 😀

 

Produktbilderna är lånade från Melba.se

 

rosabandet-resize13

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(6) kommentarer

 1. Ser ju riktigt mysiga ut 🙂

 2. säger:

  inte fel med en sån mysig och snygg 😀

 3. säger:

  Kolla in http://www.talkingclothes.se och http://www.talking-clothes.blogspot.com för ursöta kläder från Japan =)

 4. säger:

  Jag skulle tagit den ljusa =) Har handlat hos ovanstående butik och älskar deras asiatiskt sortiment samt ursöta kawaii smycken som cupcakes !!

 5. malin säger:

  Hej!! Såg ditt inlägg om denna underbara jacka, men kan inte hitta den på hemsidan!!

Kommentarer är stängda.