Allmänt

Lucia – då klär jag granen :-)

rosaloxynatt1f

 

God kväll på er alla!

Hoppas ni har haft en bra start på veckan. Själv har jag inte varit sådär superpigg idag av någon anledning. Men jag har ändå fått en hel del gjort. Frallorna har bakats, lägenheten har julpyntats med tomtar, ljusstakar, nya kuddöverdrag och nystrukna juldukar och granen står så grann i stugan. 🙂 Inte grön dock, utan vår fina svarta gran som är inne på tredje året nu, och jag är lika nöjd med den fortfarande.

Vinnaren i tävlingen har ju som sagt utsetts i dag också, och jag har pysslat med lite andra saker på datorn. Jag måste få mitt webmail att fungera på iPaden. Jag vet inte varför, men av nån anledning kommer jag in på sidan men jag kan varken öppna mailen eller skriva ett nytt. Jätteskumt det där, får fortsätta greja med det i morgon.

Nu ska jag ta Loxy och Elliot med mig ut på en sista kvällstur och sen är det läggdags för oss alla här hemma. Lucia är snart slut för det här året och jag missade min obligatoriska lussemorgon i morse, med tända ljus, kaffe, lussekatter och pepparkakor och Sveriges Lucia på tv. *suck* Jaja, nu har jag ställt larmet på mobilen inför nästa års Lucia. 😛

Ha en jättefin kväll alla och god natt när det blir dags!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...