Allmänt

Vårbus i solen!

fikadag2

 

Hej hej på er alla!

 

Gissa vad jag gör???  Jag sitter ute i vårsolen på balkongen med datorn. 😀 Det är tokvarmt på vår balkong nu, så varmt och soligt att jag till och med tvingades fälla upp parasollet. Överallt i huset runt omkring mig hör jag grannarna ute på sina balkonger och på framsidan hade en granne i huset bredvid dragit ut en fåtölj på loftgången och satt där med datorn i knät. :-p

Jag misstänker att det kommer att grillas både här och där i huset i kväll. Det här huset kallas för just ”grillhuset”. *s* Folk är inte kloka när det gäller grillning här. På somrarna ligger det en doft av brinnande kol över området hela eftermiddagarna och kvällarna.

 

fikadag1

 

Själva har vi tillbringat dagen nere hos mamma och Elliot, Loxy och jag. Med fika, prat och hundbus i trädgården. 😀 Tyvärr hade solen redan försvunnit från mammas altan när vi kom dit, hon har morgon och förmiddagssol där. Så vi satt inne med kaffet, det är lite väl kyligt i vinden om man sitter i skuggan. Men det var en jättemysig dag ändå, och man sprang ju ut och in med hundarna hela tiden i allafall. =)) Mamma ser nästan ut att frysa ihjäl på den här bilden men jag försökte bara få henne att skratta med kaffe i munnen, därav den märkliga minen. *skratt*

 

Nu är snart utställningen i Knallerian över för det här året. Jag pratade precis med Håkan och det lutar åt att han tar en tur efteråt. Det förstår jag, när hojen har stått inlåst hela den här fina vårhelgen. *s* Men han var faktiskt ute och provkörde Hondan idag, så lite har han ju fått köra i helgen i allafall. 😀

 

Nu ska jag sätta på en kopp te och dricka den här ute på balkongen under parasollet och sen är det dags att börja förbereda middagen. Stekt lax blir det i dag. 🙂

 

Ha en fortsatt fin söndag alla och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...