kopdag2

 

Hej hej alla!

 

Här kommer lite av sakerna som jag shoppade i går i Knalleland. Jag skulle egentligen haft fler grejer ifrån Kick’s, men när till och med Veronica höll på att bli tokig på mig, så insåg jag att jag knallat runt därinne lite för länge.. *s* Så toner och dagcréme får jag köpa nån annan dag. Det sistnämnda köpte jag ju för bara ett par veckor sen, men jag är inte nöjd med den. Den är både rinnig och lös i konsistensen noch luktar för starkt, så den ska jag byta ut.

Hur som helst – igår var jag ute efter en bra ansiktsrengöring. Jag brukar alltid använda Lancômés rengöringsmjölk, men nu ville jag testa en löddrande i stället. Så det blev Lancômés nya rengöringsmousse som tydligen ska vara riktigt bra. Jag har provat den ett par gånger och den känns både mjuk och fräsch. Vi får se lite längre fram vad min hud tycker om den. 🙂

Förutom den så köpte jag en ny fondation, något jag också köpte nyligen och blev missnöjd med. Nu blev det en som jag haft förut och tyckt mycket om – Isadoras Lift & Cover i färgen Medium beige, nr 22. Den är täckande men lätt och mjuk. En riktigt bra fondation.

Till sist blev det ett nytt läppstift. Jag har jagat ett nytt hur länge som helst, och i går trodde jag att jag hade hittat vad jag sökte. Men jag hade för bråttom, det här är jättefint men inte vad jag letat efter. Jag vill ha ett i en naturell färg, gärna med dragning åt rosa men mer i munnens egna färg, plus att det ska vara mjukgörande, inget glitter eller glans i, men det får heller inte se torrt ut. Alltså – det är hur svårt som  helst att förklara, det är väl därför jag aldrig hittar det jag vill ha.
Det här var i allafall riktigt fint, så jag kommer självklart att använda det. 😀

 

kopdag1

 

Förutom Kick’s så var jag inne på Glitter och köpte ett nytt halsband. Förra månaden var jag där och köpte örhängen och hårrosetter. Då fick jag en presentcheck på 25:- för varje hundralapp jag handlade för. Så igår hade jag 75:- att använda till vad jag nu ville, och det blev det här söta halsbandet. 😀

 

kopdag3

 

Sist, men definitivt inte minst, så följde det här paketet med mig hem. 😀 Det är inget jag har köpt själv, utan en liten present som jag fick av en vän som köpt den åt mig i USA när hon var där nyligen. =))

Det är ett set med nagellack i olika färger och varje färg har sin speciella doft. 😀 Uppe på locket sitter en liten klisterlapp med en bild på vad det är för doft, allt ifrån äpple till godis. 😀 Det är så läckert! Jag har inte hunnit testa det ännu, men man känner ändå en aning av doften när man skruvar av korken. Jag ska prova att måla mina naglar så fort jag tagit av nuvarande lösnaglar. 😀

Tack så jättemycket igen Ulrica! 😀 heart122

 

Det var lite av det jag inhandlade igår. Nu ska jag kika på Wallander och umgås lite med min kära sambo. =))

Ha en fortsatt fin kväll alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Response to “Gårdagens shopping och en toksöt present!”

  1. veronica Says:

    Visst e jag tråkig att ha med mej i affärer 😀

    Det jag rengör min hud med mellan varven är ren sprit, det gör huden lycklig och skrynkelfri….(ETT TAG)…kram /V

Posted by Cherlindrea
Dated: 11th april 2010
Filled Under: Makeup, Naglar, Shopping, Skönhet & hälsa, Smycken