Naglar Skönhet & hälsa

Senaste nageldesignen – Blå pärlrosetter!

pearlbows-nails1

 

Hej på er!

 

Ska snart ner i tvättstugan och hämta upp allt ifrån torkrummet, men först tänkte jag lägga in en liten bild på senaste nageldesignen. 😀

Den här påbörjade jag redan i lördags, men så har det kommit så mycket annat i mellan de senaste dagarna, så jag har fått göra klart den i omgångar. 🙂 Det var en jätterolig design att göra tycker jag. Jag älskar de där pilliga varianterna som tar riktigt lång tid. =)) Och i det här fallet så är det förstås rosetterna som har krävt lite tålamod. *s* Jag har gjort dem helt av lösa yttepyttesmå pärlor som jag har limmat fast en och en och med en lite större pärla i mitten.

 

lack13

 

Innan det så grundade jag naglarna med ett ljust rosa lack från Mavala, nr 328, Rose. Därefter lackade jag först en vit rand vid tippen med Claudias ”Glistening snow”, nr 168, och lade sedan ytterligare en rand längst ut med ett blått lack från Kiss Nail art Paint, nr 29 Pearl blue. Sist av allt målade jag en grå rand i mellan färgfälten med Two way pens lack, för att sedan lacka över det med silverglitter från samma märke.

Efter detta gjorde jag alltså rosetterna och avslutade med ett skyddande och förseglande transparent lack från O.P.I.

 

miniburk1

 

Appropå lack, så hade Håkan köpt en sån här liten miniburk med lackfärg igår. Det är sån där färg som man brukar måla byggsatser och liknande med. Jag har länge funderat på om det här skulle fungera för finmåleri på naglarna, alltså när man handmålar mönster och liknande. Nu fick jag helt plötsligt chansen att testa det här, så jag tänkte måla lite med det idag och se hur det verkar. Återkommer senare med recension. 😉 Dock tror jag inte att det är okej att måla med denna färgen på egna naglar, eftersom det varnas för hudirriation på burken. Men på lösnaglar borde det funka bra. Vi får se.

 

Nu ska jag kila ner i tvättstugan. 🙂 Må så gott alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    riiktigt jävla snyggt! 😀

Kommentarer är stängda.