Allmänt

Dags för sängen…

loxynatt25

 

God kväll på er alla!

 

Det börjar bli dags för sängen här hos oss. Håkan ska upp klockan kvart över fem i morgon bitti, och själv är jag toktrött i huvudet efter ett intensivt pluggande av nagelteori idag. 😛 Men mitt ena paket har kommit! 😀 Såå himla kul! Håkan kom bärandes på en jättelåda och jag tänkte, herregud – vad har jag beställt egentligen?! *s* Men det var bara väldigt väl förpackat i typ några hinkar såna där ”chips” för att skydda sakerna. Elprylarna verkar fungera som de ska, både den elektriska manikyrmaskinen eller filen, och UV-lampan. Dessutom kom allt material för gelénaglar och en hel del dekorationspryttlar. I morgon ska jag gå igenom allt mer noggrant och sen är det bara att sätta igång och öva på min Nail Trainer, eller konstgjorda hand för att tala svenska. 😉 Jag har även ett konstgjort ”finger” som jag tänkte ha framför allt till dekorationsexperiment. Helt klart smidigare än att sitta och försöka hålla en lösnagel i handen medans man målar och limmar på stenar. *s*

Det kommer lite foton på alla grejer i morgon.

 

Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen är det sängdags. Hoppas ni haft en fin dag trots all blåst. I allafall har vi haft halv storm periodvis här i Borås idag.

Sov så gott när det blir dags och på återseende i morgon!

Må så gott alla!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...