Allmänt

En ny dag – ett nytt väder… ;-)

mammas-foto1

 

Ja, God morgon på er alla!

Det är ingen överdrift att påstå att vi har ett riktigt varannandagsväder just nu. Blåsten från igår verkar vara ett minne blott idag, det är helt vindstilla ute och himlen är blå med strålande sol. Å andra sidan verkar det vara mer varannantimmesväder egentligen, och väldigt lokalt. För igår när jag pratade med min farbror i telefon så var det strålande sol hos honom – och ösregnade hos mig. Och ja, vi bor i samma stad. *s* Inte speciellt långt ifrån varandra heller för den delen. Ett riktigt brittsommarväder kan man säga.

Nu hoppas vi mest av allt på fint väder på lördag, för då går Barncancermilen av stapeln och den avslutas ute vid Westerngaraget. Vi är många som ska åka, och dessutom många som kommer ta bilen ut till Rångedala efteråt, så jag hoppas verkligen att vi slipper uppleva den här dagen i regn och rusk.

 

Idag ska jag fortsätta med mitt ”pluggande” här, och gå igenom all information som följde med materialet som kom igår, både i pappersform och på en dvd. Men först har jag ett gäng samtal att ringa så det tänker jag ta itu med innan jag drar fram alla prylar här. Jag har även kommit på att köksbordet är ett milt sagt olämpligt bord att använda som manikyrbord. Både jag och mina provpersoner kommer att få sitta och hänga över bordet för att nå varandra, och det låter inte som någon speciellt bra arbetsställning. Jag måste ha tag i ett litet bord. Nu har jag ju inte all världens plats här hemma precis, så det får inte vara för stort eller skrymmande. Men det måste ändå rymma verktyg och materialet som jag ska använda, och helst UV-lampan också förstås, och det måste vara i lagom höjd så att man sitter bra. Jag skulle kunna tänka mig att ett bord i ungefärlig storlek av ett campingbord skulle vara ganska lagom. Inte ett runt utan ett sånt där rektangulärt, med hopfällbart underrede. Problemet är bara att det kanske är för ostadigt. Det får ju inte vingla och ha sig som många av de där borden gör.

Jaja, jag får kolla runt lite hos kompisar och släktingar om någon har nåt bord i den stilen jag är ute efter och se om det kanske möjligtvis kan vara till salu. 😉

 

Men nu ska jag slå mig ner med kaffekopp och telefon och fixa alla samtal som måste göras idag och sen ska jag sätta igång här.
Jag återkommer lite senare, bland annat med ytterligare en rolig tävling. 🙂

 

Må så gott alla och ha en jättefin dag!

 

Foto: Annelill

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. go morron.. ville bara lämna ett avtryck å säga att jag är här inne å läser, även om jag inte kommenterar.. Har inte mått så bra, inte haft ork dom senaste dagarna.. å nu vet jag varför – jag är sjuk idag. Förkyld, halsont, huvudvärk å lite feber.. blä!

    kram på dig å hoppas du får en bra dag

Kommentarer är stängda.