Allmänt

Nytt på Posh Pooches – For Pets Only

pplogga11

Jag läste det först på Emmas blogg Posh Poodle – Hundmodebloggen, sen i Posh Pooches nyhetsblogg och strax därefter fick jag tipset av Emma i en kommentar i min egen blogg, så det var ingen större risk att jag skulle missa den här nyheten. *skratt* Posh Pooches har börjat sälja det italienska märket For Pets Only. Jag ska i ärlighetens namn erkänna att det var helt nytt för mig, men jag blev fullkomligt förälskad med en gång. Nu har jag inga problem med rosa trots att jag har en hane, men klänningar på min lilla pojk… nej, där går gränsen! *skratt* Men det finns ju många därute med små tjejer, så jag valde att visa lite av det otroligt söta tjejsortimentet från For Pets Only som alltså numera går att beställa hos Posh Pooches.

forpetsonly1

 

forpetsonly2

 

forpetsonly3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

forpetsonly4

forpetsonly5

Sist ut, en helt underbar möbelserie för vovven! smiley Till garderoben finns även matchande galgar för kläderna. 😉

Produkterna finns att beställa på Posh Pooches.se. Maila för info och prisuppgift.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...