Allmänt

På motorbanan!

motorbanan1

Håkans son Niklas på banan. smiley Jag kan inte påstå att det är något jag skulle våga mig på precis. Och då har jag ändå bara sett det på kort.. smiley *s* Håkan har ringt ett par gånger ifrån Falkenberg idag, och han har berättat om fullkomligt vansinniga farter och en sport som inte heller han skulle ge sig på. =))

 

 

 

 

 

motorbanan2

Linda, Niklas flickvän. Och om en liten stund fästmö. smiley Jag fick precis reda på att dom ska förlova sig idag efter sista åket. Så himla roligt att höra! smiley Massa Grattis till er två, Niklas & Linda! smiley

Så Håkan blir nog lite sen i dag eftersom han självklart stannar kvar tills alla åkningar är slut. =) Förmodligen blir det en tur ner till Blekinge framöver och jag hoppas även att jag får möjlighet att se dem köra innan säsongen är över. Även om jag aldrig skulle våga ge mig på det själv, eller ens åka med, så ser det ju så himla häftigt ut! smiley

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...