Allmänt Inredning & design Inredningsprylar Naglar Skönhet & hälsa

Maskroslampa och Galaxy glitternaglar! :-)

galaxy1

God kväll på er alla!

Det börjar närma sig sängdags denna intensiva dag. 🙂 Vi har hållt i gång på övervåningen med möbelflyttning hela dagen, och nu på kvällen har Håkan satt ihop alla nya möbler medans jag har haft en nagelkund. 🙂 Det blev en milt sagt sen middag, 21.30 ungefär, kanske inte helt smart. *s* Men så kan det bli ibland. Nu är i allafall alla möbler på plats och det är bara finliret kvar. =))

Kvällens naglar blev fadade svartglittriga naglar med aningens skimmer av blått, lila och lite andra nyanser i. Det var premiär för en av mina nya glittergeléer från Light Elegance, Galaxy, och den är absolut toksnygg! Tyvärr väldigt svår att fota dock, den gör sig inte alls på bild. Den här färgen måste ses i verkligheten! Den var enormt lätt att applicera, man kan få väldigt tunna och fina naglar med denna färdiga glittergelé eftersom den är täckande med ett väldigt tunt lager. När man blandar löst glitter i klar gel så finns en risk att det blir ganska tjockt eftersom man får lägga i en hel del glitter för att få det täckande. Självklart kommer jag fortsätta att blanda glittergel själv också, men det är roligt att kunna variera sig lite med färdigblandade. Här finns också en hel del färger som inte finns i löst glitter.

Men över till något helt annat, nämligen vår taklampa i sovrummet. 😛

***

lampa12

***

När Håkan var på IKEA för ett tag sedan så köpte han förutom de nya möblerna, även en taklampa – Maskros – till sovrummet. Först var vi inne på tanken att ha en risbollslampa á la jättestor, men så har jag kikat länge på maskroslampan och även Håkan gillade den. Så det blev den stora modellen och idag bestämde vi oss för att sätta upp den.

Jisses, säger jag bara! 😛

För det första hade jag ingen aning om att man skulle sätta ihop hundratals smådelar för att få ihop den här lampan, även om det står ”monteras” på IKEAs websajt. Jag trodde att man kanske skulle sätta ihop lampa och sockel eller nåt – typ… *s* Hur som helst, på bilden ovan här så har vi fått fast alla delar med ståltrådarna som maskrosblommorna ska fästas vid. Och då kom nästa förvåning. Jag hade ingen aning om att lampan till 45% bestod av papper!? Alla de där små ”blommorna” som ger maskroslampan dess utseende är bara av tunt papper. Och dessa knäpps fast längst ut på ”pinnarna”. Det var en stunds terapiarbete för Håkan och mig, men när allt var på plats så såg den faktiskt precis så stämningsfull ut som jag hade hoppats. 😀

***

lampa22

***

Så nu lyser den upp sovrummet med sina blommor över hela väggarna och taket, och även om jag kanske tycker att lampan är i dyraste laget för att mestadels bestå av papper så är jag ändå himla nöjd med den. Jag var lite tveksam när jag såg att dom hängt upp två ”maskrosor” i caféterian på Citygross..hehe! Men ärligt talat så bryr jag mig inte, för jag gillar den verkligen. Det blir troligtvis en till snart, ute i vardagsrummet för att fylla upp tomrummet i det höga snedtaket något. 🙂

***

Men nu är det verkligen sängdags för mig. Jag är toktrött efter den här dagen, och det är nog ingenting mot hur trött min stackars make är.

Hoppas ni haft en bra dag annars och att ni får en god natt!

På återseende i morgon igen, kanske med lite bilder på vårt ”nya” vardagsrum och kontor. 😀

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...