Allmänt Fåglar Foto

En underbar sångare…

bird1

 

 Hej på er alla!

Jag vet inte hur många gånger jag har försökt att göra ett blogginlägg idag men inte lyckats slutföra det. *s* Från i morse, när jag började förbereda för dagens fönsterputs, så har jag hållt i gång absolut nonstop! Tvättningen och fönsterputsen sporrade både Håkan och mig att sätta igång med värsta vårstädningen, så medans Håkan har skött om tvättstugan, tvättat fönstren och gjort i ordning grillen för säsongen så har jag skurat alla lister, karmar, luckor, socklar – ja, i princip allt som går att skura i en lägenhet. 😛 Dessutom har jag strukit och hängt upp gardiner till alla fönstren, putsat allt som är i glas – från köksbord och hyllor till ljuskupor och nattygsbord och diskat alla prydnadssaker, ljusstakar, krukor, ramar m.m. Jag kommer inte ens ihåg allt jag har gjort, men som sagt – det har tagit hela dagen och jag blev precis klar med det sista pysslet – rengöring av Tinkys bur och sortering av ett hav av inrednings- och fototidningar.

cutecolorschores3

Nu vägrar jag att göra något mer idag, jag är precis slut! Jag har såklart fotat mina nya härliga gardiner, men inte orkat fixa i ordning dem för webben ännu. Men däremot är jag bara tvungen att visa min lilla vårsångare som hållt konsert för mig halva dagen precis utanför balkongen, och för en gångs skull hann jag sätta rätt objektiv på kameran. 😛 Men att få Herr eller fru/fröken Koltrast att vända sig om var däremot en svårare nöt att knäcka. *s* Så det blev lite ”bakifrån-foton”. 😉 Men dom är verkligen vackra – för att inte tala om deras sång.. 🙂

 

***

 

Nu ska jag ta mig en kopp te och försöka varva ner lite innan sängdags. Jag är som sagt toktrött och vill egentligen inte göra en enda rörelse till idag om jag kan slippa. Men ändå kan jag inte låta bli att gå och pilla lite här och lite där så fort jag ser något som som stör mig. *s*

Hoppas ni har haft en fin dag alla, det har ju varit riktigt skönt idag även om solen har lyst med sin frånvaro.

Må så gott och ha en fortsatt fin kväll! På återseende i morgon!

 

bird2

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...