Allmänt

Tvätt- och fönsterputsardag..

loxymorgon76

 

God morgon alla!

 

Jag har en liten kille här, som inte alls har lust att stiga upp idag. 😉 Undra om han har uppfattat att det inte är sådär jätteroligt väder ute… *s* Jag kan väl inte påstå att jag var så road jag heller när jag klev upp vid halv sju-tiden. Jag kollade vädret igår kväll, och det skulle ju vara växlande molnighet idag, men det är bara det att växlande molnighet i Västra Götaland innebär i princip alltid tokmulet och regnigt i Borås. Det är bara 7,9+ ute – har man redan blivit bortskämd tro? 😉

 

cutecolorschores71

 

Idag är det i allafall tvättstugan som gäller här, och jag antar att det blir som i vanlig ordning – tvätt på tork i hela lägenheten efteråt. Förra gången hade vi en otrolig tur, för då var det ledigt efter oss så vi kunde utnyttja torkskåp och tumlare ytterligare en tvättid. Och ändå fick vi upp en del av tvätten fortfarande fuktig och då pratar vi om drygt 4-5 timmar i torkrum…! Det är helt otroligt!

Appropå huset här förresten, jag hade vaktmästaren här uppe ungefär en halvtimme igår, fixandes med vårat avlopp i köket. Vi har ju haft stopp där förut, lämligtvis över helgen naturligtvis och det vägrade jag att uppleva igen. Så nu när det började gurgla varenda gång vi spolade i vasken så ringde jag upp honom. Men faktum är att han begrep lika lite som mig. Trots att han tömde typ en halv flaska Caustic soda i vasken så gurglar det fortfarande. Inget stopp dock, men det där ljudet kan ju driva en till vansinne!
Jag passade dessutom på att säga till om en ny spis och han skulle ta upp det med hyresvärden, men jag ska även ringa honom själv. För den här spisen har stått här sen huset byggdes och det är verkligen inte konstigt att ugnen lever ett eget liv numera. Så nu håller jag tummarna för att vi får en ny snabbt! 😀

 

***

 

Men nu ska jag ta mig en kopp kaffe till och sen ska jag plocka rent från alla fönsterbrädor och ta ner gardiner så att Håkan kan putsa fönstren när han kommer hem. Ni anar inte hur underbart det ska bli att få det gjort! 😛 Jag får en smärre chock varenda gång solen ligger på och jag ser hur dom ser ut. Haha!

 

Ha en jättefin dag alla och hoppas vi får lite roligare väder längre fram på dagen än vad morgonen har bjudit på.

På återseende lite senare och må så gott!

 

cutecolorsfeecup4

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(6) kommentarer

 1. Go morron! Fick sova sissodär inatt, men tack för omtanken!

  Jag tror man blivit bortskämd med det fina vädret, men glömmer att det faktiskt fortfarande är vår.. Man vill nog gärna att deet ska vara sommar, strålande sol och varmt varje dag, men sån tur kan man ju inte ha! Glad är jag i alla fall att dom lovat fint väder på min födelsedag (ler)… de e toppen, det vill man ju ha.

  Kram och hoppas ni får en bra dag och att Loxy inte surar över vädret så länge (fniss)

 2. säger:

  hjälp vilken fin blogg :O super fin design 🙂

 3. säger:

  Här behövs oxå tvättas men orkar inte :S
  En ny ugn är ju inte helt fel =)
  Kram vännen

 4. Cherlindrea säger:

  C: Skönt att du fått lite sömn i allafall.
  Ja, jag tror du har alldeles rätt. Jag är i allafall alltid alldeles för tidigt ute i tanken, förmodligen för att man har väntat så himla länge på våren. 🙂 Härligt att du får fint väder på födelsedagen i allafall, det är klart att man vill ha det. 😀

  Må så jättegott! Kramizar!

 5. Cherlindrea säger:

  Evelina: Tack så jättemycket! 😀

 6. Cherlindrea säger:

  Ida: Haha, det hade inte jag heller om jag hade vetat hur mycket tvätt det skulle bli. Jisses! Alla gardiner, flera sängklädesset, eftersom jag köpt nya som måste tvättas först och massa handdukar, plus allt vanligt då förstås. Det tog hur lång tid som helst i går. *s*

  Ja, håll tummarna för att vår hyresvärd skakar fram en ny ugn till mig nu. =)) Jag blir ju galen på den jag har som aldrig funkar som den ska. Det kommer bli en helt annan sak att baka och laga mat med en ugn som fungerar. 😀

  Må så gott! Kramar om!

Kommentarer är stängda.