Allmänt

Slöarkväll framför tv’n…

loxynatt18

Hej på er därute!

Nu har min lilla tröttgök gett upp för ikväll och tycker att det är dags för matte att gå och lägga sig också. 😉 Och jag tror jag ska göra som han säger. Det blev inte någon sömn på eftermiddagen, jag kunde inte somna nu heller. Men jag vilade en timme i allafall. Resten av kvällen har jag suttit och slötittat på tv (valet föll på CSI.. 🙂 ), beställt lite saker från Yves Rocher, betalat in ett par fakturor och sen inte gjort något mer egentligen. Det har varit en riktig slöarkväll. *s* Jag har till och med tagit bloggledigt under kvällen.. *s* Eller ja, nästan då…Jag har förstås läst alla era gulliga kommentarer – tack så jättemycket för dem! 😀 Jag ska ta mig en stund och kila runt hos er och svara på dem innan jag går och lägger mig, så får vi se hur mycket jag hinner med innan tröttheten tar överhanden. =))

 

kycklingpaj1

 

Dagens – eller kvällens – middag blev en snabbvariant i all enkelhet – en av mina absoluta favoriter bland uppsjön av färdigrätter som finns i frysdiskarna. Vi köper sällan såna här färdiga saker, dels för att det är både nyttigare och godare att laga dem själv, och dels för att det skulle bli hutlöst dyrt i längden. Men just den här pajen från Felix med kyckling, broccoli och solmogna aprikoser är sjukt god! 😀 Jag måste bara försöka lista ut vad det är för en typ av ”röra” som allt är blandat med. Den gör pajen otroligt krämig och och inte alls sådär torr och trist som många färdiga pajer kan vara. Innehållet står ju på baksidan av paketet, men jag kan ändå inte riktigt förstå vad det där krämiga är. Men jag  har köpt en gäng såna där mini-pajformar så jag får väl experimentera lite.. 😛

***

Men nu ska jag ta och kolla igenom alla mina kommentarer och sen är det dags för mig att försöka få mig lite sömn. Jag hoppas verkligen att det går bättre i natt. I morgon har vi tvättid klockan 10.00 och under tiden ska vi tvätta alla fönster i lägenheten. Eller rättare sagt, Håkan har lovat att tvätta dem, men jag ska vårskura alla fönsterlister och -brädor. Sen har jag inte riktigt bestämt mig för om mina nya gardiner ska få komma upp ännu. Det känns nästan lite för tidigt för att sätta upp sommargardinerna tycker jag, hur sugen jag än är på att få upp dem. 🙂 Men att ta ner och tvätta och sen sätta upp samma gardiner igen – hur roligt är det på en skala liksom? *s*

***

Men nu ska jag sluta babbla. (lite övertrött kanske..? 😉 ) Sov så gott alla när det är dags och hoppas ni får en fin morgon!

Nu ska jag rädda mina balkongdynor undan ösregnet…

 

cutecolorslovebearluv2

 

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...