Allmänt

Bakning & målning idag! :-)

paddan11

Hej hej på er alla!

Då var det en ny dag, en gråmulen höstdag och jag sitter med kaffekoppen och funderar på om jag ska ägna den åt lite bakning igen. 😀 Jag är så himla sugen på att prova fler recept i min cupcakesbok, förmodligen till min käre makes stora förtvivlan, eftersom han gör sitt bästa för att promenera av sig det extra jag tvingar i honom. 😛 Men den här gången tänkte jag faktiskt besöka min syster och använda henne som försöksperson eftersom jag missade hennes födelsedag i lördags.

Dessutom har jag en del saker stående i köket, färdigslipade men inte målade än, så jag har lite att stå i idag. 🙂 Får väl se hur jag lägger upp planeringen av dagen. Jag har ett mindre nageljobb mitt på dagen också, men det blir ett perfekt avbrott i det andra och med trevligt sällskap. 🙂

Men nu ska jag skaka igång min morgonslöa vovve och få ut honom på en tur tänkte jag. =))

Ha en fin dag alla och på återseende lite senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...